fbpx
Fotvård i Skellefteå

Behandlingar

Här kan du läsa mer om vilka olika behandlingar vi erbjuder. Behandlingarna kan du boka online eller genom att kontakta oss via telefon eller e-post.

Här kan ni även köpa ett presentkort för alla tillfällen, eller varför inte någon fotvårdsprodukt till dina fötter.

Hittar ni inget som passar just dig så får du gärna höra av dig så försöker vi lösa det tillsammans.

Passar dig med eller utan fotbesvär. Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad följt av klippning, rensning och slipning av naglarna. Avlägsnar eventuella förhårdnader t.ex. hälsprickor, liktorn, vårtor. Avslutas med en härlig fotmassage.

Boka tid Online 720:-

Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad följt av klippning,rensning och slipning av naglarna. Avlägsnar eventuella förhårdnader. Avslutar med en härlig fotmassage. Behandlingen är momsbelagd.

Boka tid Online 900:-

Behandlingen börjar med uppmjukande fotbad. Därefter avlägsnas liktornar och eventuell avlastning appliceras på huden.

 Boka tid Online 510:-

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad för att sedan kunna avlägsna den del av nageln som skär in i huden och orsakar smärta. Vid smärtande- ,infekterat- ,återkommande nageltrång så kan vi använda oss av en spange. Detta är en plastremsa som limmas direkt på nageln för att hjälpa nagelns kanter att sträva uppåt och växa rakt.

 Boka tid Online 510:-

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotvård. Därefter skrapas det översta lagret av hud bort från vårtan, så att vårtmedel lättare kan tränga ner.

 Boka tid Online 510:-

Behandlingen passar dig som har svårt att klippa naglarna själv t.ex. om de är hårda, tjocka eller om du bara har svårt att ta dig ner.

 Boka tid Online 510:-